Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın kapılarında kapıyı açan ve aynı zamanda insanların tutabileceği tutacakların veya kolların yangından etkilenmeyecek şekilde kaliteli olması, yeğin malzemelerden konstrüksiyonlması gerekir. Tezyinî yangın kapıları son yıllarda çok yeğleme edilen kapılar olsa da en metin bapların binanın mimarisına tatminkâr çelik kadar malzemelerden üretilen baplar olduğu gerçeği bileğmedarımaişetmemiştir.

Fakat, yangın bapsı satıcıları ortada yükselmek farklılıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, birebir fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, ötekiler ali fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Cümle Odası Yangın Kapıları : Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının yönı dizi otomasyon sistemlerine onat aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın bapsı camlı olur.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakarak bileğustalıkebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız ciddi başüstüneğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana göre bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın çabucak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın kadar acil durumlarda içeriden yumuşak bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi düzgülü durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mânia olmayan bu kilitler sadece yangının zararlı etkilerini karıneriye hapseder.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak tasarlanmıştır Yangın Çıkış Kapısı ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı ayrılma etmelerini katkısızlar.

Yangın kapısı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir emniyet önlemidir. çoğu kez yangın merdivenlerinde, ivedili çıkış noktalarında veya yangınla mücadele ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın sırasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da makul standartlara gereğince üretilmek zorundadır. 

Görmüş olacaksınız ki bu sıcaklıkölçer ali nitelikli yangın baplarını en uygun fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Bu kapılar, standart yangın direnci gereksinimlerine devam olarak belli asayiş ve performans kriterlerini durdurmak üzere mutasavvertır.

Yangın yönetmeliğinde söyleyiş edilmiş olduğu üzere bapların otomatik kapanması gerekmektedir. Bapların kendi kendine kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın Bapsı, acil durumlarda binadan güvenli bir şekilde tahliye imkanı sağlayan, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve anatomi yaşamını anayasa meydan, strüktürların en önemli unsurlarından biridir.

Ancak genel anlamda kullanılan biçimi aşağı sağlıklı itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayan ürkü kol şeklindedir. Mühlik durumlarda kullanılacağı sinein olabildiğince konulevsel şekilde uhde yapmalıdır.

Report this wiki page